If you don't understand people, you don't understand business.

— Simon Sinek.

Webdesign & Development

Usability staat centraal bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites, zodat de gebruiker een optimale ervaring heeft met jouw online visitekaartje.

Door samen helder in kaart te brengen wat bezoekers op de website komen en willen doen, wordt voor iedere situatie een gepaste oplossing ontworpen. Maar ook voor jou als beheerder is de website gebruiksvriendelijk, omdat je zelf eenvoudig de inhoud kan aanpassen via een content management systeem (WordPress).


Grafisch ontwerp

Een sterke huisstijl maakt jouw communicatie naar klanten toe aantrekkelijk. Zowel online als offline.

Samen brengen wij in kaart wat de doelstellingen van jouw merk zijn, zodat er een creatief en slim ontwerp gemaakt kan worden. Ook voor andere reclame uitingen, zoals flyers, posters en illustraties, kan je bij Fantasma Media terecht.Over Fantasma Media

In 2009 heb ik, Quinten van Geest, Fantasma Media opgericht. Mijn achtergrond in de psychologie en neurowetenschappen zet ik in om iedere website optimaal aan te laten sluiten bij de bezoeker (usability).

Daarnaast haal ik veel plezier uit het bedenken van of meedenken over innovatieve idee├źn. Heb je een probleem en zoek je een slimme (online) oplossing? Neem dan contact met mij op om hierover te sparren.


Interesse in een slimme oplossing? Neem dan contact met me op.